Dragons Awakening Spelrecension

Helt nytt och riktigt riktig snyggt! Gillar du drakar och demoner, fantasy och riktigt bra och snygg grafik så är RelaxGamings alldeles nya videoslotspel, Dragons Awakening, något extra. RelaxGaming har lyckats att kombinera, spänning, utmaning och schysst design där fyra heta drakar spelar huvudrollen. De har lagt till två trevliga bonusmöjligheter, Dragons Rage och Awakening Freespin features, en triggas slumpmässigt och den andra efter du landat vissa symboler.

Dragons Awakening Sammanfattning
Mjukvara: RelaxGaming
Speltyp: Videoslot
Hjul: 5
Vinstlinjer: 20
Maxbet: 1 000 kronor
Myntvärde: 0,1–100
RTP: 96,00 %
Jackpott:
Bonusspel: Ja, wilds, scatters, free spins, Dragon Rage Feature
Free spins/ Multiplikator: Ja/Ja
Varför Dragons Awakening? Det är fräckt och helt nytt på marknaden så häng med och ta del av de två nya bonusfunktionerna i detta lite mörka spännande fantasyspel.
VART BETYG 8.8/10
ANVÄNDARNAS BETYG
No votes yet.
Please wait...
Slotrating Grafik
Slotrating Bonusar
Slotrating Roligt

Här kan du spela Dragons Awakening?

4 000 kr +30 Bonusspinn R&V +18
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
4 000 kr +30 Bonusspinn R&V +18
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
4 000 kr +30 Bonusspinn R&V +18
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.

Hela spelet handlar om den karismatiska draken Eldur. I spelet symboliseras Eldur av de 4 drakarna, en blå, en röd, en gul och en grön drake. Den röda draken är den som betalar dig mest. Drakarnas ägg är även de poänggivande och drakarna vaktar äggen så mycket de bara kan. Detta lite mörka tema med bra musik och en riktigt snygg grafik kombinerat med ett par riktigt roliga bonussystem, gör Dragons Awakening till ett favoritspel.

Om Dragons Awakening

I spelet så har de fyra olikfärgade drakarna huvudrollen och det är viktigt att hålla reda på färgerna då de ger olika höga poäng och därmed möjlighet att samla till bonusar. Den röda draken kan till exempel ge dig som mest upp till 25x dina satsade pengar. Sedan har drakarna sina poänggivande ägg som även de efter färg ger poäng i fallande skala. Äggen innehåller de klassiska kortikonerna i en ny fräsch design.

Poängmässigt skall man se till att jobba mot symbolen W, det är den starkaste och mest givande symbolen i hela spelet. Den kan ge dig 100 gånger dina satsade pengar och det är den väl värd. Här utmanas du i spelets strategitänk, snabbhet och självklart en hel del tur på det. Självklart har Dragons Awakening även möjligt att dela ut bonusar och det är en del av spelets roliga idé, en bonus som genereras slumpmässigt!

Slotens tekniska detaljer

I sitt tekniska utförande har RelaxGaming skapat ett videoslotspel med 5 hjul och 20 vinstlinjer och med en inkluderad 20 i myntvärde. Myntvärdet i detta spelet går från 20 hela vägen upp 100 för varje spin som spelet kan ge. De två bonusmöjligheterna är av två olika typer, vilket förhöjer spelets variation och överraskningsmoment. Awakening Free Spins kan ge dig mellan 5 och 30 free spins och utöver det har den en multiplikator x2. Den andra bonusfunktionen genereras slumpmässigt och kallas Dragon Rage där en av drakarna helt enkelt byter plats med de mindre värda äggen och därmed ökar dina vinstchanser.

Symbolerna är fantasyinspirerade och drakarna och deras ägg är huvudsakliga poängmöjligheter. Utöver detta innehåller äggen även de klassiska kortikonerna såsom hjärter, spader, ruter och klöversymbolen. Färgerna är kanske det viktigaste, röd, grön, gul och blå där den röda, mest eldiga draken generellt genererar mest pengar i sin multiplikator. Får du 3 av de röda draksymbolerna så har du möjlighet att få en multiplikatorfunktion med upp till 2 gånger dina satsade pengar. Klarar du 4 eller 5 av de röda drakarna, kommer vinsthjulen att ge dig 8 respektive upp till hela 25 gånger dina satsade pengar. Så här finns verkligen möjligheter att slå till och vinna stora pengar.

Specialfunktioner i sloten

Den viktigaste specialfunktionen i spelet är wild-funktionen med det berömda W:et. och är något av det bästa du kan få under spelets gång. Den är verkligen lite wild and crazy då symbolen kan ge dig från 5 till 25 och ända upp till 100 gånger dina satsade pengar.

Utöver wild-symbolen är det de fyra olika klassiska kortsymbolerna som du hittar på drakens ägg, rutan, hjärtat, spader och klöversymbolen och dessa ackompanjeras av de fyra färgerna, rött, grönt och gult. Alla dessa symboler ger ett lite mystiskt och härligt intryck av spelet.

I övrigt så håller spelet i sitt fantasytema genom att designa bakgrunderna med sprakande vulkaner som ger ett hett och eldigt intryck och förstärker drakarnas lite hetsiga temperament. Det ger en skön känsla när elden rör sig och lavan rinner i bakgrunden.

Hela grundutförandet har något av hardcore över sig med stenar som förflyttar sig och staplade stenar som bildar de fem vinsthjulen. Det är snyggt gjort och lite lagom ruffig stil. Musiken i bakgrunden är även den helt klart lyckad och ger rätt stämning i spelet.

Tips & tricks

Innan du börjar spela ett spel som Dragons Awakening och andra liknande slotspel är det viktigt att du läser igenom all information om registrering, konto, in- och utbetalningar bara för att nämna något. Här följer några viktiga punkter:

  • Ta reda på om du kan spela fritt ett par omgångar för att få en chans att prova på spelet innan du registrerar dig och öppnar ett spelkonto.
  • Spela förnuftigt och bara om du har fyllt 18 år. En bra och lagenlig regel. Här finns alla möjliga vägar att finna information för ett säkert spelande.
  • Se till att ha ordning på dina pengar och ditt konto. Här skall det gå lika snabbt och smidigt att få sina vinster utbetalade likväl som det skall fungera bra att betala in pengar på ditt spelkonto.

Sammanfattning

Här har ni ett kul, nytt och fräscht fantasy-spel – Dragons Awakening. Det är grym grafik med drakar och vulkaner som tema. De klassiska kortsymbolerna och klatschiga färger, röd, blå, gul och grön är genomgående tema i spelet. Det är ett bra slotspel med stora vinstchanser. Två olika bonusmöjligheter, den ena är helt slumpartad och den andra ger hög utdelning i ditt spel. Det är ett skönt spel för fantasyälskare.

Bästa Casinos att Spela Dragons Awakening på

9.4/10 4 000 kr +30 Bonusspinn R&V +18
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
9.4/10 4 000 kr +30 Bonusspinn R&V +18
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
9.4/10 4 000 kr +30 Bonusspinn R&V +18
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.